Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Instellingen, bedrijven en organisaties van elke omvang

Betrouwbare ongediertebestrijding nodig voor uw bedrijf? Zoek niet verder dan Ongediertebestrijding Utrecht! Wij leveren top kwaliteit diensten aan bedrijven van elke omvang, van grote bedrijven tot kleine starters. Ons team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat onze inspecties en behandelingen worden gepland op basis van uw eigen behoeften en tijdlijn – we zullen ervoor zorgen dat u niets mist als het gaat om het weren van ongedierte uit uw activiteiten.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Ongedierte is niet alleen vervelend, maar kan ook ernstige schade toebrengen aan uw bedrijf. Neem preventieve maatregelen zoals het afsluiten van toegangspunten, het elimineren van voedselbronnen en het regelmatig schoonmaken van de ruimte om ze te weren. Als u extra hulp nodig hebt, aarzel dan niet langer en schakel meteen professionele hulp in! Handel nu om uw bedrijf vandaag nog te beschermen!

Kantoorgebouwen

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

horeca-icon

Horeca

supermarkten

Supermarkten en winkels

Vastgoed

Vastgoed

Industrieterreinen

Industrieterreinen

Gemeentelijke gebouwen

Gemeentelijke gebouwen

Schoolgebouwen en opleidingscentra

Schoolgebouwen en opleidingscentra

Winkelcentra

Winkelcentra

Zakelijke klanten Utrecht

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
Ongedierte bestrijden Utrecht

Samenwerking met professionele dak-reinigingsdiensten

In samenwerking met Dakdekker van Leeuwen voor het bestrijden van wespennesten onder dakpannen.

Ongediertebestrijding op maat

Bij Ongediertebestrijding Utrecht bedrijf zetten wij ons in om uw bedrijf zowel binnen als buiten volledig ongediertevrij te houden. Onze methoden verschillen per bedrijf omdat elke organisatie andere behoeften heeft en daarom kiezen wij voor u de ideale strategie.

Wij gebruiken uitsluitend veilige bestrijdingsmiddelen die niet giftig zijn voor mens en dier, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over gezondheidsrisico’s in verband met het gebruik van gevaarlijke chemicaliën op uw werkplek. Met ons aan boord kunt u er zeker van zijn dat u en uw omgeving beschermd zijn!

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Snel op locatie
 • Pinnen of contant betalen

Wij gebruiken de meest geavanceerde technologieën en methoden om te garanderen dat uw bedrijf jarenlang ongediertevrij is. Bovendien zorgt ons persoonlijke assistentie programma ervoor dat u ondersteuning krijgt die speciaal op u is afgestemd, zodat we de kans op eventuele herhaling kunnen voorkomen!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is de gemiddelde wachttijd?

Heeft u dringend ongediertebestrijding nodig? Geen nood, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! We garanderen dat we in een mum van tijd bij u op de stoep staan.

Wat zijn de kosten

Het berekenen van de kosten van ongediertebestrijding zonder een goede inspectie is bijna onmogelijk. Gelukkig kan ons team van professionals u een nauwkeurige en gedetailleerde schatting geven nadat we uw eigendom goed hebben bekeken. En bovendien? U bent niet verplicht zich te binden als u dat niet wilt! Als u meer informatie wenst over de prijzen, bezoek dan zeker onze tarievenpagina voor meer details.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Utrecht te werk?

Bij Ongediertebestrijding Utrecht hanteren we een strategische aanpak voor het beoordelen en bestrijden van ongedierte. Eerst identificeren we het soort ongedierte dat aanwezig is. Vervolgens inspecteren onze experts zorgvuldig waar ze actief zijn en hoe lang ze er al zitten. Met onze gespecialiseerde hulpmiddelen en uitgebreide kennis op dit gebied is het verwijderen van ongedierte voor ons een eenvoudig proces. Na grondig onderzoek van de situatie in kwestie, vinden we een effectieve oplossing die direct bij de bron wordt toegepast – een snelle eliminatie dus!

Zit er garantie op jullie diensten?

Onze service is zowel nauwkeurig als volledig. Hoewel dit de kans op herhaling drastisch vermindert, kunnen wij door tal van externe variabelen niet garanderen dat het probleem volledig wordt opgelost. Om ervoor te zorgen dat u in de toekomst nooit meer last heeft van ongedierte, raden wij u aan na de behandeling een preventieve inspectie in te plannen.

Hoe vaak moeten jullie terugkomen om het probleem te verhelpen?

U kunt erop vertrouwen dat wij al uw ongedierteproblemen professioneel en tijdig aanpakken. Wij zullen u altijd laten weten wanneer de behandeling naar verwachting is afgerond. In veel gevallen is slechts één bezoek nodig! Met onze diensten worden uw ongedierte problemen snel en effectief opgelost.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (37 stemmen)
Call Now Button