Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen? Zoek niet verder! Wij helpen u met wespen bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen? Zoek niet verder! Wij helpen u met wespen bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Wespenbestrijding in Utrecht

Hebben wespen uw huis of bedrijf overgenomen? Wacht niet – neem maatregelen om ze meteen uit te roeien! Ondanks hun delicate schoonheid kan een zwerm wespen ongelooflijk vervelend zijn. De eerste stap is het lokaliseren van het wespennest, want als u een overvloed aan wespen ziet, is het waarschijnlijk dat ze er een in de buurt hebben gebouwd. Onderneem snel actie en elimineer dit vervelende probleem!

 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Zelf wespen proberen te bestrijden is niet alleen ongelooflijk lastig, maar kan ook gevaarlijk zijn. Als u de klus veilig en effectief wilt klaren, raden wij u aan een professionele wespenbestrijder in te schakelen.

Wespenbestrijding in Utrecht
wespen

Wespen overlast

Wespen kunnen een enorme overlast veroorzaken in Utrecht, vooral tijdens de zomermaanden. Het is niet te zeggen wanneer ze kolonies kunnen vestigen in uw huis, zowel binnen als buiten – inclusief kelders of zolders – wat betekent dat ze altijd uw woonruimte kunnen binnendringen! Zelfs als ze buiten nestelen, is het niet ongewoon om ze rond te zien zoemen in uw tuin.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u een grote achtertuin hebt waar evenementen kunnen plaatsvinden, klinkt het geven van een tuinfeest met vrienden misschien als een ideale manier om de dag door te brengen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat wespen zich ook in uw ruimte kunnen vestigen en ieders plannen kunnen verpesten. Als u hulp nodig heeft om dit probleem aan te pakken, zodat u het plezier met uw gasten niet hoeft te missen, neem dan contact op! Wij zijn er voor al uw ongedierte problemen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Effectieve wespen bestrijdingsmethoden

Vraagt u zich af hoe u een wespenplaag kunt bestrijden? Wij begrijpen waarom. Dit ongedierte is vooral actief en zichtbaar in de lente en kunnen behoorlijk intimiderend zijn. Wat nog alarmerender is, is dat ze kunnen steken – en laat ons u vertellen, dat is geen pretje! Ongeacht of uw gasten of familieleden worden gestoken, deze ergernis beïnvloedt de kwaliteit van de tijd met uw naasten – niet iets waaraan een ouder zijn kinderen wil blootstellen. Het nemen van de nodige maatregelen tegen wespen moet een topprioriteit zijn voordat het probleem exponentieel toeneemt. Om wespen af te weren en steken te voorkomen, kunt u gebruik maken van sterk ruikende geuren die gemakkelijk online te vinden zijn. Wierook, uien en kruidnagel zijn slechts enkele van de bekende geuren die hen afstoten door hun krachtige geur. Met deze natuurlijke oplossingen kunt u ervoor zorgen dat uw zomer vrij is van onnodige pijn veroorzaakt door een wesp!

Horren installeren

Een andere manier om uzelf te beschermen tegen vliegend ongedierte zoals muggen, bijen en wespen is te investeren in horren. Horren zijn een soort gaas dat u online of bij elke bouwmarkt kunt kopen; speciaalzaken bieden ook op maat gemaakte opties aan. Hoewel het nadeel de hoge kosten zijn, heeft deze oplossing een opmerkelijk succes! Als u insecten buiten wilt houden, dan kunnen hordeuren een fantastische oplossing zijn. Ze kunnen echter heel wat kosten – soms honderden euro’s voor slechts één deur! En als andere openingen zoals ramen niet worden gecontroleerd na de installatie, kunnen wespen en insecten nog steeds een weg naar binnen vinden. Uiteindelijk komt het neer op uw budget: zijn horren de prijs waard?

Eenvoudig wespen afweren

Als u wespen effectief wilt afweren, maak dan gebruik van een krachtige geur. Pepermunt- en citronella-olie zijn betrouwbare opties tegen deze vervelende beestjes. Als ze helaas ondanks uw preventie-inspanningen uw huis, tuin of bedrijfsruimte al zijn binnengedrongen, geef de hoop dan nog niet op; andere sterke geuren zoals bleekwater of ammoniak kunnen nog steeds van pas komen! Plaats een paar potjes van beide op plaatsen waar de wespen waarschijnlijk vaak komen voor een maximale effectiviteit. Raak voorgoed van wespen af door gebruik te maken van geuren die ze op natuurlijke wijze afweren – u hoeft geen deskundige verdelger te zijn! Deze producten zijn gemakkelijk te verkrijgen, dus gebruik gerust geconcentreerd citroenwater, limoenwater of zelfs koffiearoma. Allemaal hebben ze krachtige geuren die de truc doen zonder gedoe.

Wespen bestrijden Utrecht

Als de voorgestelde tips nutteloos zijn gebleken, heeft u waarschijnlijk te maken met een plaag. Het is mogelijk dat de wespen nesten hebben gebouwd in uw buurt en niet alleen in uw huis. In zo’n geval raden we ten zeerste aan om een deskundig ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen voor wespennest verwijderen! Zij gebruiken bestrijdingsmiddelen die voor de meeste mensen ontoegankelijk zijn; bovendien weten ze precies hoe ze dit probleem efficiënt moeten aanpakken om te voorkomen dat er in de toekomst weer problemen ontstaan. Met een professionele wespenbestrijding bent u eindelijk voorgoed van die vervelende indringers af! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is de snelste manier om ons wespenprobleem op te lossen?

Wij begrijpen de behoefte aan een snelle en effectieve wespenverdelging. Daarom staat ons team altijd 24/7 paraat om snel te reageren en u de hulp te bieden die u nodig heeft!

Hoeveel kost het om wespen te bestrijden?

Om u een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, moeten onze wespenbestrijders uw woning inspecteren. Wilt u toch vooraf een schatting van de kosten, bezoek dan onze tarievenpagina voor aanvullende informatie.

Wat maakt Ongediertebestrijding Utrecht zo succesvol in wespenbestrijding?

Wij leggen de behoeften van onze klanten op de eerste plaats. Wij nemen de tijd om vertrouwd te raken met de aanwezige wespensoorten en bepalen waar ze zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Daarna zetten we gespecialiseerde behandelingen in om ze definitief uit te schakelen!

Garanderen jullie dat de wespenbestrijding effectief is?

Wij zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit service. Hoewel het onmogelijk is te garanderen dat wespen niet volledig zullen terugkeren, nemen onze deskundige ongediertebestrijder alle mogelijke maatregelen om de meest effectieve bescherming tegen dit ongedierte te garanderen. Om extra zeker te zijn van succes en een plaagdiervrije omgeving te behouden, raden wij u aan om na de behandeling regelmatig te inspecteren voor extra zekerheid waarop u kunt vertrouwen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om wespen te verwijderen?

Wij doen ons uiterste best om uw probleem in één bezoek op te lossen. Wees gerust, we geven u een geschatte duur voordat de afspraak begint.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button