Vlooien bestrijden

Vlooien kunnen een overweldigende ergernis zijn, maar Ongediertebestrijding Utrecht is er om u te helpen de controle terug te nemen! Onze effectieve manier van vlooien bestrijden zorgt ervoor dat uw huis een aangename en vlooienvrij omgeving blijft.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Vlooien bestrijden

Vlooien kunnen een overweldigende ergernis zijn, maar Ongediertebestrijding Utrecht is er om u te helpen de controle terug te nemen! Onze effectieve manier van vlooien bestrijden zorgt ervoor dat uw huis een aangename en vlooienvrij omgeving blijft.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Vlooien bestrijden in Utrecht

U bent hier aan het juiste adres als u op zoek bent naar een complete oplossing voor het bestrijden van vlooien. Het bestrijden van vlooien is nooit eenvoudig, omdat ze tot twee jaar inactief kunnen blijven! Het kan moeilijk zijn om hun eitjes en larven te vinden met zo’n lange sluimerperiode. Desalniettemin hebben wij in onze voorraad al uw behoeften gedekt.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Vlooien kunnen zich snel verstoppen in uw meubels en vloeren, waardoor ze moeilijk te bestrijden zijn. Om ervoor te zorgen dat alle vlooien in uw huis worden uitgeroeid, raden wij u aan een professionele ongediertebestrijding in te schakelen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen of als u meer advies wilt, neem dan gerust contact met ons op – wij helpen u graag!

vlooien-bestrijden-in-utrecht
Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding

Hoewel vlooien in het verleden bekend stonden als dragers van allerlei parasieten, waaronder ziektekiemen en lintwormen, zijn ze niet meer zo gevaarlijk als vroeger. Vroeger konden mensen er ernstig ziek van worden – zelfs van de builenpest – maar tegenwoordig is dat gelukkig niet meer het geval. Dus als uw huis of bed is aangetast, raak dan niet in paniek; blijf rustig en ga op zoek naar manieren om deze vervelende beestjes effectief te verwijderen!

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Vlooien in uw huis of bed kunnen zeer onooglijk zijn en het dagelijks leven verstoren. Daarom is het essentieel dat u de expertise van een professionele vlooienbestrijders inschakelt om u te verlossen van dit vervelende ongedierte. Vlooienbestrijding Utrecht? Wij zijn er voor u!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Hoe kom je af van vlooien in huis?

Vlooien zijn meestal het gevolg van een of meer huisdieren in huis die vlooienbesmettingen onder elkaar kunnen verspreiden. U kunt echter waakzaam blijven en uw huis schoon houden door regelmatig in alle kamers te stofzuigen. Besteed bovendien speciale aandacht aan de ruimtes waar uw huisdier tijd doorbrengt en aan hun bezittingen, zodat u niet opnieuw een vlooienprobleem krijgt. Het internet staat vol met nuttige tips over hoe u uw huis volledig kunt bevrijden van deze vervelende insecten!

Tips tegen vlooien

Meubilair zoals tapijten en vloerkleden zijn uitstekende broedplaatsen voor vlooien, waarvan de eitjes kunnen sluimeren in de kieren en naden van uw huis. Als ze niet worden behandeld, zal hun aantal alleen maar toenemen – maar er is een oplossing! Door regelmatig te stofzuigen onder banken, kasten en andere potentiële broedplaatsen kunt u ze zelf effectief uitroeien.

Huisdieren verspreiden vlooien

Vlooien kunnen zich snel door het hele huis verspreiden, waardoor het nodig is om meerdere vlooienbehandelingen te gebruiken voor één kat. Vlooiendruppels zijn een effectieve oplossing; ze zijn gemakkelijk aan te brengen en voorkomen dat vlooien zich vasthechten aan de vacht van uw huisdier. U kunt deze online of bij uw dierenarts vinden, samen met een vlooienkam die u regelmatig door hun haar(en) moet borstelen. Dit zal ervoor zorgen dat er zich geen vervelende beestjes vestigen! Om te voorkomen dat uw huisdier opnieuw wordt besmet met vlooien, moet u zijn beddengoed en bezittingen regelmatig schoonmaken. Warmte is een grote bondgenoot in deze strijd: was voorwerpen op ten minste 60-80 graden Celsius om de vlooien te verzwakken en te voorkomen dat ze eitjes leggen op deze oppervlakken. Voor extra bescherming kunt u deze voorwerpen in direct zonlicht hangen – zoals op uw balkon of in de tuin – voor een extra dosis natuurlijke warmte tegen vlooien!

Geen huisdieren maar toch last van vlooien?

Ook als u geen huisdier heeft, kunnen vlooien hun weg naar uw huis vinden. Vlooien houden van licht- en warmtebronnen, dus het is belangrijk om preventieve maatregelen tegen ze te nemen. Een gemakkelijke stap is om ’s nachts een kom met water te vullen en daar een brandende kaars in te plaatsen – dit trekt alle vlooien in de buurt naar de vlam toe en ze springen in de bak met water, waar ze uiteindelijk zullen verdrinken! Pas wel op dat u de kaars niet omgooit of morst; voor een optimaal resultaat gebruikt u een ondiepe bak of reservoir met water.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?

Ongeacht het tijdstip van de dag of de ernst van uw noodsituatie, wij zijn er om u te helpen. Onze vlooienbestrijding diensten bieden 24 uur per dag hulp – klaar wanneer u het het meest nodig heeft!

Wat zijn de tarieven voor het bestrijden van vlooien?

Voordat een prijs kan worden aangeboden, moet onze vlooienverdelger eerst de aanwezigheid van vlooien bevestigen. Voor meer informatie over wat wij voor deze dienst in rekening brengen, kunt u terecht op onze tarievenpagina.

Hoe kan ik vaststellen wat voor soort vlooien ik in huis heb?

Als u niet zeker weet of uw huis door vlooien wordt geteisterd, stuur ons dan een video op WhatsApp. Onze specialist zal de beelden graag analyseren en vaststellen van welk soort ongedierte u last heeft.

Hoe gaan jullie te werk bij de bestrijding van vlooien?

Wij hebben een zorgvuldige aanpak als het gaat om vlooienbestrijding. We beginnen met het analyseren van het soort vlooien, hun locatie en hoe lang ze er al zitten. Nadat dat is vastgesteld, passen we specifieke bestrijdingsmiddelen toe om de bron van de plaag aan te pakken – en garanderen we elke keer een effectieve oplossing!

Kan ik er zeker van zijn dat de vlooien niet terugkomen?

Door het probleem metodisch bij de bron aan te pakken, zorgen wij ervoor dat uw huis of bedrijf vlooienvrij blijft. Hoewel er bepaalde omstandigheden buiten onze controle kunnen zijn, is het uiterst onwaarschijnlijk dat een vlooienplaag zich opnieuw voordoet – maar voor het geval dat, raden wij u aan regelmatig controles uit te voeren nadat de behandeling is voltooid, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze niet terugkomen!

Hoe lang duurt het voordat ik vrij ben van vlooien?

Wordt uw huis overspoeld door vlooien? Laat vlooienbestrijding Utrecht te hulp schieten! Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd of middelen heeft om dit vervelende probleem aan te pakken, dus ons team zal snel handelen om deze beestjes voor u uit de weg te ruimen. Bovendien zijn we altijd transparant en eerlijk over hoe lang het kan duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (62 stemmen)
Call Now Button