Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hier ontdekt u misschien het antwoord op uw probleem. Is er een onderwerp dat u niet ziet of waar u meer informatie over wilt?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe snel kunnen jullie komen?

Voor wie onmiddellijke hulp nodig heeft, zijn we dezelfde dag nog beschikbaar! Met onze 24/7 nooddiensten kunt u op ons rekenen om te helpen wanneer het er het meest toe doet.

Wat is de prijs voor ongediertebestrijding?

Omdat elke situatie uniek is, kan het moeilijk zijn om vooraf een prijs vast te stellen. U heeft echter de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen – vraag er gewoon naar! Of als u meer informatie wilt over onze tarieven, kijk dan op onze website voor meer details.

Hoe kan ik vaststellen met wat voor ongedierte ik te maken heb?

Besteed geen tijd aan het identificeren van het ongedierte waarmee u te maken heeft – neem gewoon een foto en stuur deze naar ons op via WhatsApp. Onze ervaren ongediertebestrijders kunnen aan de hand van de foto snel bepalen wat voor ongedierte er aanwezig is, waardoor u kostbare tijd kunt besparen!

Hoe gaat Ongediertebestrijding Utrecht te werk?

Wij zijn uitgerust met gereedschap van de hoogste kwaliteit en werken uitsluitend met ervaren professionals. We beoordelen eerst welk ongedierte uw ruimte teistert, waar het zich heeft gevestigd en hoe lang het er al zit, voordat we het probleem direct bij de kern aanpakken. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we alle gebieden van aantasting opsporen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over deze hardnekkige indringers!

Kunnen jullie garanderen dat het ongedierte niet meer terugkeert?

Hier bij Ongediertebestrijding Utrecht nemen we iedere situatie uiterst serieus. We werken alleen samen met doorgewinterde professionals en gebruiken machines van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat het risico op herhaling tot een minimum wordt beperkt. Het is echter onmogelijk om elke kans op een terugval volledig uit te sluiten – daarom adviseren wij klanten altijd om na een bepaalde periode regelmatig een controle uit te laten voeren.

Kan er schade ontstaan aan mijn eigendommen tijdens de werkzaamheden?

De kans is groot dat het ongedierte in uw huis al schade heeft aangericht en dat is al vervelend genoeg. Gelukkig is de kans dat onze ongediertebestrijding leidt tot extra schade ongelooflijk klein; als het zich toch voordoet, zullen wij u van tevoren waarschuwen. Als een van onze specialisten per ongeluk schade aan uw eigendom heeft veroorzaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken – hoewel dit soort zeldzame voorvallen bijna nooit voorkomt, wordt eventuele schade altijd door ons vergoed. Ervoor zorgen dat ongewenste vernielingen ten koste van alles worden voorkomen – daar streven wij naar!

Hoe lang duurt het om volledig van het ongedierte af te komen?

Wij streven ernaar om uw probleem in één bezoek te verhelpen en zullen vooraf met u bespreken hoe lang wij verwachten dat het zal duren.

Berekenen jullie voorrijkosten door aan de klant?

Absoluut niet – u bent niet verplicht te betalen voor parkeer- of voorrijkosten.

Wat zijn jullie vaste tarieven?

Ons deskundig team van technici onderzoekt uw probleem grondig en bepaalt de meest effectieve methode om het op te lossen – dit alles voor een vast bedrag van 70,24 euro. Als we het probleem binnen 15 minuten (30 minuten in totaal) kunnen verhelpen, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Alle extra tijd die aan dit project wordt besteed na dat eerste half uur kost 30 euro extra per kwartier. Kijk voor meer gedetailleerde informatie over onze scherpe tarieven op onze tarievenpagina!

Wat als ik de afspraak moet afzeggen of verplaatsen?

Om extra kosten van 75 euro te voorkomen, verzoeken wij u uw afspraak tenminste 24 uur voordat onze expert arriveert te verzetten als u niet thuis bent. Het spijt ons deze regel te moeten handhaven, maar we begrijpen dat het voor ons beiden noodzakelijk is om de dienst goed en efficiënt te kunnen uitvoeren.

Ongediertebestrijding Utrecht

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Snel op locatie
  • Expert op het gebied van élk type ongedierte

Gratis en vrijblijvend

Als u kampt met ongedierte, kijk dan niet verder dan Ongediertebestrijding Utrecht!
Wij bieden gratis offertes aan, zodat u de beste beslissing voor uw huis of bedrijf kunt nemen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

5/5 - (42 stemmen)
Call Now Button