Ratten bestrijden

Ratten bestrijden Utrecht? Maak snel en efficiënt een einde aan uw rattenplaag met onze ervaren medewerkers en geavanceerde apparatuur! Met ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vervelende ratten in uw woning of bedrijf.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Ratten bestrijden

Ratten bestrijden Utrecht? Maak snel en efficiënt een einde aan uw rattenplaag met onze ervaren medewerkers en geavanceerde apparatuur! Met ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vervelende ratten in uw woning of bedrijf.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Rattenbestrijding in Utrecht

Ratten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Ze worden meestal naar een huis gelokt door rioollekkage in de buurt, of door voedsel en restjes die buiten worden achtergelaten voor eenden en vogels. Als de temperaturen in de winter dalen, zijn ratten wanhopig op zoek naar voedsel en een schuilplaats, waardoor hun populatie in deze tijd van het jaar exponentieel toeneemt.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als u ratten op uw terrein heeft ontdekt, zijn ze waarschijnlijk meegekomen met een zending of levering. Er zijn maar kleine kieren nodig om ze binnen te laten. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om hun eigendom vrij te houden van ongedierte – als ze dat niet doen, kan dat leiden tot hoge boetes! Om dergelijke sancties te voorkomen, neemt u vooral als bedrijf onmiddellijk contact op met een van onze deskundige rattenbestrijders!

Rattenbestrijding in Utrecht
ratten

Professioneel ratten bestrijden

Het vangen en bestrijden van ratten alleen kan een ontmoedigende taak zijn, waardoor velen overwegen om rattengif of vallen te gebruiken. Hoewel deze maatregelen in sommige gevallen positieve resultaten opleveren, zijn ze niet zonder risico; rattengif kan bij verkeerd gebruik schadelijk zijn voor kinderen of dieren in huis.

 • Professionele rattenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u ratten moet bestrijden, is deskundige hulp uw beste optie. Ons team van ervaren ongediertebestrijders komt naar uw huis of bedrijf en legt u precies uit hoe u de ratten voorgoed uit uw pand kunt verdrijven. Bovendien geven ze tips over hoe u toekomstige plagen kunt voorkomen – allemaal in één enkel bezoek! Wij begrijpen dat dit soort problemen overweldigend kunnen zijn, dus aarzel niet om contact op te nemen en onze hulp in te schakelen.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Ratten bestrijden Utrecht

Nu steden over de hele wereld steeds dichter bevolkt raken, komen ratten natuurlijk steeds vaker voor en dat roept begrijpelijke angst op. Dit verband moet niet lichtvaardig worden opgevat: wanneer mensen dicht bij elkaar wonen, is er een grotere overvloed aan voedsel voor knaagdieren – of dat nu is door het achteloos weggooien van restjes of het onbeheerd achterlaten van restjes. Hoewel dit misschien een onvermijdelijk probleem lijkt, zijn er stappen die we kunnen nemen om ongedierte problemen te voorkomen voordat ze beginnen. Hoewel het een goed idee lijkt om wilde dieren te voeden door voedsel te strooien, zijn er ook nadelen. Ratten en ander ongedierte gedijen op elke onreine of voedzame omgeving, dus ze zullen zeker hun weg zoeken naar menselijk afval, vuilnisbakken en restjes – precies op de plek waar u uw eigen voedsel strooit!

Voorzorgsmaatregelen tegen ratten

Ontmoedig het achterlaten van voedsel op de grond in uw buurt. Hoewel het een vriendelijk gebaar lijkt om oud brood of andere restjes achter te laten voor eenden en vogels, kan dit ook ratten aantrekken! Ratten houden zich gewoonlijk overdag schuil en worden ’s nachts actief – als ze gemakkelijk toegang vinden tot voedselbronnen, dan is dat de plaats waar hun hele familie zich vestigt. Een enkele rat kan tot vijf jongen per drie maanden krijgen; voor u het weet kan een gebied gemakkelijk overspoeld worden met allerlei soorten knaagdieren!

Houd rattenplagen weg door een paar eenvoudige richtlijnen te volgen: Gooi etensresten in de daarvoor bestemde containers en houd u aan de plaatselijke wetgeving; praat met uw buren om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van het probleem; en zorg er altijd voor dat vuilnisbakken worden afgesloten. Op die manier beschermt u zichzelf tegen een ongewenst verblijf van knaagdieren.

Zelf ratten bestrijden

Als u probeert uw huis van ratten te ontdoen, kunt u het beste online of in uw plaatselijke dierenwinkel op zoek gaan naar bestrijdingsmiddelen. Als al het andere faalt, heeft een betrouwbare dierenwinkel zeker wat u nodig heeft. Helaas kan rattengif niet worden gebruikt vanwege de milieuschade die wordt veroorzaakt door de snelle afbraak ervan; dit heeft er echter toe geleid dat mensen vaker vertrouwen op rattenvallen. Voordat u investeert in een rattenval, raden wij u aan contact op te nemen met uw woningbouwvereniging. Een aantal van hen staat huurders toe hun vallen te gebruiken. Mocht die van u er geen hebben, dan moet u contact opnemen met de gemeente voor verdere hulp.

Professionele ongediertebestrijding

In de meeste situaties zijn de hierboven genoemde oplossingen niet voldoende om uw rattenprobleem op te lossen. In feite zou het zijn alsof u probeert water op te dweilen terwijl de kraan nog loopt! Daarom raden wij u ten zeerste aan om de hulp in te roepen van deskundige en ervaren ongedierteverdelgers. Klinkt ratten bestrijden Utrecht u bekend in de oren? Onze professionals kunnen zorgen voor een effectieve strategie om dit probleem voor eens en voor altijd aan te pakken!

In veel situaties zijn de bovengenoemde benaderingen niet voldoende om uw rattenplaag volledig uit te roeien. Daarom is het raadzaam dat u professionele rattenverdelgers inschakelt die veel ervaring hebben met het bestrijden en verjagen van knaagdier problemen. Als u in de buurt van Utrecht woont, kunnen onze specialisten u helpen! Onze experts zorgen met hun effectieve aanpak voor een succesvolle aanpak tegen ratten!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost het om mijn huis of bedrijf tegen ratten te beschermen?

Voordat we een nauwkeurige offerte kunnen uitbrengen, moeten we de plaag beoordelen door uw locatie te bezoeken. Door vooraf een kijkje te nemen op onze tarievenpagina, heeft u een uitgebreid inzicht in de prijsstelling.

Hoe verloopt het proces van rattenbestrijding

Om te beginnen bepalen we het soort ratten dat aanwezig is, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna zorgt het gebruik van geavanceerde hulpmiddelen om ze op hun plaats van oorsprong te bestrijden voor een duurzame oplossing.

Bieden jullie garantie op rattenbestrijding?

Door onze gerichte aanpak hebben we ontdekt dat rattenplagen met veel succes kunnen worden bestreden. Echter, door bepaalde omstandigheden buiten onze controle, is het moeilijk voor ons om absolute uitroeiing te garanderen. Om u de grootst mogelijke zekerheid te bieden en u op lange termijn vrij te houden van ratten in uw woning of bedrijfsruimte, worden jaarlijkse inspecties aanbevolen na de eerste rattenbestrijding. Met regelmatige preventieve controles door een van onze experts hier bij Ongediertebestrijders Utrecht kunt u genieten van blijvende gemoedsrust in de wetenschap dat elke potentiële knaagdier infiltratie is snel aangepakt en effectief verwijderd.

Welke maatregelen worden genomen om mijn eigendom te beschermen tijdens de rattenbestrijding?

Onze rattenbestrijding heeft een minimale kans op schade, maar het is mogelijk dat de ratten al schade hebben aangericht. Mocht er toch fysieke schade zijn ontstaan door onhandigheid of anderszins tijdens ons proces, dan vergoeden wij de daarmee gepaard gaande kosten. Maar wees gerust, dit komt zelden voor en u hoeft zich geen zorgen te maken! Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen als er iets gebeurt, zodat u op de hoogte blijft van elke stap van het proces.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voordat de ratten verdwenen zijn?

Wanneer u ons vertrouwt om uw rattenplaag uit te roeien, garanderen wij dat de klus grondig wordt geklaard. Wij geven altijd vooraf een geschatte behandelperiode, zodat u goed kunt plannen en weet wat u te wachten staat.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button