Muizen bestrijden

Muizen bestrijden in Utrecht? Snel en vakkundig gedaan door onze specialisten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden in Utrecht? Snel en vakkundig gedaan door onze specialisten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Muizenbestrijding in Utrecht

Als u dit leest, is dat waarschijnlijk omdat u sporen van een muis bent tegengekomen of er zelfs een in uw huis heeft gezien. Maar vergis u niet – de realiteit is dat er meerdere muizen binnen en buiten op de loer liggen! Het is belangrijk om te onthouden dat muizen nooit alleen zijn; ze reizen altijd met een familie-eenheid.

 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Laat een muizenplaag uw huis niet verwoesten! Deze beestjes zorgen niet alleen voor rommel; ze kunnen ook enorme schade aanrichten door kabels, voedsel en meubels door te kauwen. Kijk altijd uit naar tekenen van knaagdieren voordat het te laat is!

Muizenvallen kunnen een kortetermijnoplossing bieden, maar ze kunnen geen langdurige bescherming garanderen. Onze muizenverdelgers zijn het antwoord op al uw plaag problemen – met hun expertise hoeft u zich geen zorgen te maken over een nieuwe muizenplaag!

Muizen bestrijden Utrecht
muizen

Muizenplaag herkennen

Muizen zijn meestal gemakkelijk te herkennen in uw huis. De eerste stap is het herkennen van muizenuitwerpselen die een zwarte vlok structuur hebben en een onmiskenbare, vieze geur die lijkt op die van ratten. Deze bijtende geur kan op vele plaatsen worden waargenomen omdat de urinegeur zo sterk is.

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Weten dat er muizen in uw kelder zijn geweest is beangstigend, maar raak nog niet in paniek. Naast de muizenuitwerpselen zijn er verschillende andere indicatoren waar u op moet letten om te bepalen of ze nog aanwezig zijn.

Heeft u een van de volgende tekenen in uw huis aangetroffen? Dan is de kans groot dat muizen de boel hebben overgenomen: uitgekauwde voorraadkasten en vernielde goederen moeten onmiddellijk worden opgeruimd. Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen; Muizen bestrijden Utrecht kan helpen dit ongedierteprobleem te overwinnen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Muizenoverlast tegengaan? Muizen bestrijden!

Het is geen geheim dat het hebben van muizen in huis overlast geeft. Veel mensen brengen het in verband met een onverzorgd huis, en als ze eenmaal binnen zijn, kunnen muizen moeilijk te bestrijden zijn omdat u niet wilt dat u deuren of ramen de hele tijd dicht zijn. Wanneer de seizoenen veranderen, verandert helaas ook hun aanwezigheid; in die tijd komen er meer meldingen van huizen met muizenplagen. Naarmate de seizoenen milder worden, zijn muizen meer geneigd hun winterslaap uit te stellen en langer actief te blijven. Dit geeft ze extra tijd om zich voort te planten – geen wonder dat muizenbestrijders in Utrecht de afgelopen tien jaar een opmerkelijke stijging van muizenplagen hebben gezien!

Huismuizen

Huismuizen kunnen een ravage aanrichten in elk huis, maar wist u dat ze ook uw voedsel kunnen besmetten? Deze pestilente knaagdieren worden aangetrokken tot plaatsen waar voedsel voorhanden is, dus het is van essentieel belang dat uw woning vrij is van hun aanwezigheid. Afval dat achteloos buiten wordt achtergelaten, vormt een uitnodiging voor muizen en ander knaagdieren en creëert de perfecte broedplaats voor deze ongewenste gasten.

Als ze de kans krijgen, zullen muizen niet aarzelen om een huis binnen te dringen. Nog verbazingwekkender is dat zij in staat zijn tot vijf nakomelingen tegelijk te produceren en zich al op drie maanden leeftijd kunnen voortplanten! Hierdoor kan hun populatie exponentieel groeien in een ongelooflijk korte periode.

Muizen zelf bestrijden

Voor het vangen van muizen is het niet nodig ze te doden – een eenvoudige muizenkooi kan volstaan. U kunt deze kooien zowel in dierenwinkels als online vinden, waardoor het een gemakkelijk te verkrijgen oplossing is. Als u een groter formaat van het vangtoestel koopt, kunt u meerdere beestjes tegelijk vangen; als er genoeg ruimte rond uw eigendom is om ze weer in de natuur los te laten, zou dit ideaal zijn! Wees wel voorzichtig met het controleren van de dieren, want ze kunnen sterven van angst of verhongering als ze te lang alleen gelaten worden.

Muizenvallen gebruiken

Vergeleken met een muizenval is het gebruik van een muizenkooi aanzienlijk minder efficiënt. Hoewel het met vallen mogelijk is knaagdieren te vangen en weer vrij te laten, kunnen ze gemakkelijk terugkomen. De klem van een val sluit het ongedierte onmiddellijk in één snelle beweging uit – waardoor elke mogelijkheid om te ontsnappen of terug te keren wordt uitgesloten – terwijl het ook niet verstandig is om voedsel langer dan 24 uur op dezelfde plaats achter te laten. Tenzij u de voedselbron wegneemt, zullen muizen zich blijven voortplanten en zal uw probleem niet snel verdwijnen. Zorg ervoor dat u uw muizenval altijd controleert op tekenen van knaagdieren; zo niet, dan kan een rottend lijk een weerzinwekkende geur verspreiden in de hele omgeving!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wij hoe snel kunt u kunnen om de muizenplaag aan te pakken?

Wij handelen snel wanneer een muizenplaag wordt gemeld, door middel van onze 24-uurs spoeddienst die direct beschikbaar is om het probleem aan te pakken. Laat muizen uw huis of bedrijf niet overnemen. Wij helpen u graag!

Hoeveel kost het om muizen te elimineren?

Om u een echt nauwkeurige prijsopgave voor onze diensten te kunnen geven, moet een van onze muizenverdelgers bij u thuis langskomen om de situatie te inspecteren. Als u echter een idee wilt hebben van wat u kunt verwachten qua kosten voordat dat gebeurt, kijk dan op onze prijzenpagina voor meer informatie.

Hoe kan ik het soort muizen in mijn huis identificeren?

Maak foto’s van de muizen en stuur ze naar ons als u niet zeker weet welke soort het is; onze specialist kan de muizen soort nauwkeurig en kosteloos identificeren!

Wat is de procedure voor knaagdierbestrijding in Utrecht?

Onze muizenverdelgers elimineren niet simpelweg de muizen in uw huis, maar pakken de oorzaak van uw plaag aan. We houden rekening met alle componenten – soort, locatie en tijdlijn – om te begrijpen hoe deze knaagdieren uw ruimte binnendringen en er voorgoed een einde aan te maken!

Kunt u ook een garantie bieden voor de bestrijding van muizen?

Ons team is uitstekend in staat om muizen professioneel en efficiënt aan te pakken, waardoor de kans dat ze terugkeren in uw huis of werkplaats wordt verkleind. Echter, door verschillende factoren buiten onze controle, kunnen wij niet garanderen dat een toekomstige plaag zich niet zal voordoen. Om de muizen activiteit in uw woning voorgoed te elimineren, adviseren wij u om ons na de behandeling van de eerste uitbraak periodiek preventief te laten inspecteren.

Bestaat er een risico op schade aan mijn eigendom tijdens de muizenbestrijding?

Als uw huis al door muizen is aangetast, is het helaas onwaarschijnlijk dat u de schade op een verzekeringspolis kunt verhalen. Bij ons bedrijf zijn we altijd transparant over mogelijke risico’s en geven we volledige openheid van zaken voordat we aan een muizenbestrijding beginnen. Wanneer een van onze experts in zeldzame gevallen toch per ongeluk schade veroorzaakt, dekken wij alle reparatiekosten uit eigen zak!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de muizen volledig uit te roeien?

Worstelt u met een muizenplaag? Maakt u zich geen zorgen! Wij zijn er om u te helpen. Ons team neemt alle noodzakelijke stappen om uw knaagdier probleem snel en vakkundig op te lossen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bovendien houden we u bij elke stap op de hoogte van onze vorderingen, zodat u precies weet hoe lang het duurt voordat we resultaat zien.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button