Motten bestrijden

Motten bestrijden Utrecht? Wij hebben jarenlange ervaring met effectieve mottenbestrijding!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Motten bestrijden

Motten bestrijden Utrecht? Wij hebben jarenlange ervaring met effectieve mottenbestrijding!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Mottenbestrijding in Utrecht

Als u kledingstukken, meubels of containers tegenkomt met kakkerlakken en/of motten erop, is dat waarschijnlijk een teken van een plaag. Nachtactieve insecten die zich voeden met dierlijke producten, eten mottenlarven meer dan hun volwassen tegenhangers. De aanwezigheid van deze beestjes wijst dus niet alleen op een mogelijke uitbraak, maar ook op een vergevorderd stadium in de ontwikkeling ervan.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Motten bestrijden in Utrecht kan een veeleisende en tijdrovende taak zijn. De eerste stap is om er altijd voor te zorgen dat uw kasten goed afgesloten zijn, maar als dat niet lukt is het essentieel om professionele hulp in te roepen van een ervaren mottenbestrijder. Vergeet niet dat niet iedereen weet hoe deze vervelende beestjes het best kunnen worden uitgeroeid!

Motten bestrijden Utrecht
Kosten voor mottenbestrijding

Kosten voor mottenbestrijding

Maakt u zich zorgen over een mogelijke mottenplaag in uw woning? Geen zorgen – Ongediertebestrijders Utrecht is er om te helpen! Met deskundige en ervaren mottenbestrijders in de aanslag kan ons team elk probleem snel en efficiënt aanpakken. Laat ons dit voor u regelen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken!

 • Professionele mottenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Elk probleem is anders, dus zonder inzicht in het probleem is het onmogelijk om een precieze offerte te geven. Wij nodigen u uit om ons te bellen voor een gratis offerte; wij bespreken uw specifieke geval en komen met een op maat gemaakte oplossing die zowel aan uw eisen als doelstellingen voldoet. U kunt vooraf onze tarievenpagina raadplegen voor meer informatie over de kosten.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Mottenplaag tegen gaan

Motten verzamelen zich vaak in verwaarloosde, onreine omgevingen. Deze insecten doen zich tegoed aan bacteriën, organisch materiaal van planten en dieren. Als u uw huis al een tijdje niet meer op orde heeft, moet u zich schrap zetten, want waarschijnlijk hebben veel motten daar hun weg gevonden door binnenvliegende volwassenen of door eerder gelegde eitjes. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe motten erin slagen een ravage aan te richten op uw wollen, donzen of lederen kleding? Het antwoord ligt in de eiwit rupsen van deze beestjes – ze hebben een onverzadigbare honger naar dierlijke en plantaardige eiwitten. Dat luxe tapijt of andere goederen die van dieren en planten zijn afgeleid, zijn even kwetsbaar voor hen!

Om uw bezittingen te beschermen tegen ongewenste schade, is het van essentieel belang op te passen voor motten. Deze onopvallende beestjes kunnen zich gemakkelijk een weg naar binnen eten en gaten of onherstelbare schade veroorzaken zonder dat u het merkt. Bruinachtige motten worden vaak voor vlinders aangezien omdat ze tot 15 millimeter lang kunnen worden! Om dit te voorkomen moet regelmatig schoonmaken een onderdeel worden van uw routine – laat de vervelende beestjes niet alles verpesten!

Kleding reinigen

Om motten te voorkomen is het essentieel dat u uw kleding schoon en netjes houdt. In het geval van een besmetting zijn er niet alleen larven aanwezig, maar ook motteneitjes die diep in de stoffen verborgen zitten. Voor een volledige uitroeiing wast u alle aangetaste kledingstukken bij een minimumtemperatuur van 50 graden Celsius gedurende een uur of langer (raadpleeg het wasvoorschrift). Indien nodig kunt u deze temperatuur verhogen tot 70 graden Celsius gedurende een half uur. Als u echter niet zeker weet of schoonmaken nog effectief is vanwege de verspreiding van larven, gooi ze dan onmiddellijk weg voordat ze verdere schade kunnen aanrichten!

Kleding stomen

Om ervoor te zorgen dat de larven worden uitgeroeid, is het ook een optie om uw kleding een week lang bij temperaturen onder nul in te vriezen. Controleer echter of het de moeite waard is om dit te doen door de toestand van het kledingstuk te beoordelen. Verspil geen tijd of geld aan het schoonmaken van zwaar beschadigde kledingstukken! Als u besluit uw kledingstukken naar een stomerij te brengen, zorg er dan voor dat zij op de hoogte zijn van de aanwezigheid van motten. Dan kunnen zij de nodige chemicaliën gebruiken om alle sporen van larven en eitjes te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk dat u niet vergeet uw huis en kasten regelmatig een goede schoonmaakbeurt te geven!

Professioneel motten bestrijden Utrecht

Heeft u de bovenstaande oplossingen toegepast, maar heeft u nog steeds last van motten? Dan raden wij u ten zeerste aan om een professioneel mottenbestrijdingsbedrijf in te schakelen. Onze ervaren mottenbestrijders gebruiken bewezen pesticiden om ervoor te zorgen dat deze motten uit uw huis worden verwijderd en wegblijven! Nadat de bestrijding van motten is voltooid, zullen onze ongediertebestrijders u uitleggen hoe u ze in de toekomst op afstand kunt houden. Wij hebben uitgebreide kennis over het aanpakken van alle soorten problemen – van kledingschade tot tapijt schade – veroorzaakt door deze vervelende beestjes!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Welke tarieven hanteren jullie voor mottenbestrijding?

Zonder een grondig onderzoek ter plaatse is het moeilijk om een nauwkeurige kostenraming te geven. Gelukkig kunt u een algemeen idee krijgen van hoeveel onze service zal kosten door gebruik te maken van onze handige prijzenpagina. Zodra de mottenbestrijder in staat is om persoonlijk te onderzoeken, zullen ze beter voorbereid zijn om een meer concrete offerte te geven.

Bieden jullie garantie op motten bestrijdingsdiensten?

Bij ons bedrijf streven we ernaar zo efficiënt en effectief mogelijk om te gaan met motten. Doordat externe omstandigheden de resultaten van onze behandelingen kunnen beïnvloeden, kunnen wij helaas geen garantie geven. Wij raden aan om uw huis regelmatig te inspecteren voor preventieve maatregelen. Toch kunt u erop vertrouwen dat wij ons altijd 100% zullen inzetten om uw huis te ontdoen van ongewenst ongedierte!

Hoe lang duurt mottenbestrijding gemiddeld?

Bent u op zoek naar een betrouwbare mottenbestrijder? Zoek dan niet verder! Wij zullen er alles aan doen om in één bezoek de motten uit uw huis te verdrijven. Ons team van professionals kan een nauwkeurige schatting geven van de arbeidstijd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij het bestrijden van dit irritante ongedierte bij u thuis.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button