Mollen bestrijden

Professioneel mollen bestrijden Utrecht? Wij werken graag met u samen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Mollen bestrijden

Professioneel mollen bestrijden Utrecht? Wij werken graag met u samen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Mollenbestrijding in Utrecht

Mollen zijn kleine, ondergrondse beestjes die onherstelbare schade kunnen toebrengen aan uw gazon of tuin. Hun holen en tunnels leiden vaak tot lelijke kraters in het gras en gevaarlijke omstandigheden voor u; als u nietsvermoedend in een van deze gaten stapt, kan dit leiden tot ernstig letsel – om nog maar te zwijgen van de kosten die gepaard gaan met het herstel van de door hen aangerichte vernielingen.

 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoewel mollenklemmen en carbid een gemakkelijke oplossing lijken, is het moeilijk te bepalen of ze effectief zullen zijn in het wegwerken van mollen. Als u op zoek bent naar een echte oplossing die langer duurt dan alleen het moment, neem dan vandaag nog contact op met een van onze deskundige mollenbestrijders!

mollenbestrijding-in-Utrecht
mollen

Mollen verjagen

Het verjagen van mollen kan een complex proces zijn, aangezien elke situatie anders is en er vele technieken bestaan. Bovendien maakt het feit dat deze gravende wezens zulke krachtige zintuigen bezitten het bijna onmogelijk om ze te achtervolgen of weg te jagen. Toch zijn mollen eigenlijk blind, maar ze hebben een buitengewone reukzin waar we ons voordeel mee kunnen doen; door sterke geuren te gebruiken kunt u ze misschien met succes verjagen!

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Maak u geen zorgen als mollen vernielingen hebben aangericht in uw tuin! Er zijn een paar natuurlijke oplossingen om ze te verjagen en toekomstige plagen te voorkomen. Het planten van bepaalde geurige planten, zoals keizerskroon, zal deze beestjes uit uw tuin doen vluchten. Dit houdt niet alleen bestaande mollen op afstand, maar zorgt er ook voor dat ze niet snel weer terugkomen.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Mollenplaag in tuin

Niemand wil dat mollen hun tuin verwoesten, zeker niet als u voedsel kweekt. Mollen kunnen de wortelsystemen en schimmeldraden van planten verwoesten met hun ondergrondse tunnels. Niet alleen dat, maar de hopen vuil van deze holen worden snel lelijk in uw tuin of gazon. Gelukkig begrijpen we hoe schrijnend dit is voor tuiniers en zijn er kostenefficiënte oplossingen beschikbaar! Veel websites en fysieke winkels bieden een scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om mollen te bestrijden – waardoor het eenvoudiger dan ooit is om uw tuin vrij van mollen te houden!

Mollenverjagers inzetten als bestrijdingsmiddel

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor mollenbestrijding, raden wij u aan te investeren in mollenverjagers of mollenverjagers op zonne-energie. Aangezien mollen niet kunnen zien maar wel opmerkelijk goed kunnen horen, vallen deze apparaten hen met succes lastig met geluid. Bovendien kan het licht van verschillende van deze apparaten vervelende mollen effectief weghouden van uw planten – want daar hebben ze een hekel aan!

Om een groter gebied effectief te beschermen, is het gunstig om meerdere mollenverjagers aan te schaffen. Vooral modellen die op zonne-energie werken zijn een optimale keuze, omdat er niet regelmatig batterijen vervangen hoeven te worden en men niet afhankelijk is van een stopcontact.

Sterke geuren inzetten als een bestrijdingsmiddel

Als u op zoek bent naar een effectieve, maar milieuvriendelijke manier om mollen te verjagen, kunnen bepaalde geuren helpen om ze weg te houden. U kunt korrels, zand of planten proberen die gewoonlijk verkrijgbaar zijn in tuinwinkels en andere winkels. Mollen hebben een scherp reuk- en gehoorvermogen, dus krachtige geuren zullen hen uit het gebied verjagen. Bovendien ontbinden de huidige afweermiddelen na verloop van tijd op natuurlijke wijze zonder schade te berokkenen aan het milieu of de dieren die erin leven.

Mollenbestrijder inschakelen

Als al het andere faalt, is het misschien tijd om een ervaren mollenverdelger in te schakelen. Mollen bestrijden Utrecht heeft toegewijde professionele teams die jarenlange expertise hebben in het bestrijden van mollen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te horen hoe wij u kunnen ondersteunen – en maak u geen zorgen over de prijs; bij ons bedrijf garanderen wij de meest betaalbare oplossing voor elk budget! Weet u niet zeker of een mollenplaag in uw tuin iets is om u zorgen over te maken? Niet alleen kunnen mollen risico’s opleveren voor kinderen en huisdieren, maar de informatie die nodig is voor een correcte bestrijding is niet altijd toegankelijk. Onze experts zijn er om gratis advies te geven, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen om snel van ze af te komen. Mollenbestrijding Utrecht biedt ervaren hulp – welke hulp of vragen u ook heeft!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de tarieven voor mollenbestrijding?

Het is niet altijd eenvoudig om vooraf de kosten van mollenbestrijding vast te stellen. Zonder een bezoek aan de locatie kan onze ongediertebestrijder niet weten hoeveel werk er nodig is. Bezoek nu onze prijzenpagina zodat u precies weet wat het gaat kosten voordat we beginnen!

Hoe kan ik het soort mollen identificeren

Weet u niet zeker of u te maken hebt met een mollenprobleem? Maak een snapshot van het bewijsmateriaal en stuur het naar ons op WhatsApp. Onze expert zal uw foto analyseren en snel bepalen of er mollen of andere beestjes in uw tuin aanwezig zijn!

Wat zijn de stappen bij het bestrijden van mollen?

Om het proces te beginnen, gaan onze mollenbestrijders zorgvuldig te werk om het soort ongedierte te identificeren en vast te stellen hoe lang het er al zit. Nadat we een duidelijk inzicht hebben gekregen in hun locatie, gebruiken we gespecialiseerde mollenbestrijding producten om ze effectief op te sporen en af te schrikken.

Bieden jullie garantie op mollenbestrijding?

Wij nemen altijd de tijd en voeren uw mollen behandelingen met de grootste zorg uit. De kans dat mollen na een behandeling terugkeren in uw buitenruimte of woning is klein; wij kunnen dit echter onmogelijk 100% garanderen, omdat sommige omstandigheden buiten onze macht liggen. Om er zeker van te zijn dat de mollen in de toekomst niet terugkomen, raden wij u aan om na de behandeling regelmatig controles uit te voeren!

Hoe lang duurt mollenbestrijding?

Voordat we beginnen geven we een nauwkeurige schatting van hoe lang het zal duren om uw project te voltooien. Zo kunt u dienovereenkomstig plannen en houdt u de controle.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button