Mieren bestrijden

Mieren bestrijden Utrecht? Onze bestrijders pakken het probleem bij de bron aan! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Mieren bestrijden

Mieren bestrijden Utrecht? Onze bestrijders pakken het probleem bij de bron aan! 

 • Experts op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders 
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Mierenbestrijding in Utrecht

De aanwezigheid van mieren in of rond uw huis is een teken dat het tijd is om actie te ondernemen. Ze planten zich snel voort, vermenigvuldigen zich moeiteloos en vormen binnen de kortste keren een enorm probleem. Daar komt nog bij dat deze vervelende beestjes op jacht naar voedsel vernielingen aanrichten in tuinen en huizen. Laat ze er niet mee wegkomen! Wacht niet tot het te laat is.

 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Mieren kunnen een onaangename indruk geven van uw huis of bedrijf. Maak u geen zorgen – wij zijn er om u te helpen! Met onze snelle en efficiënte diensten staan wij dag en nacht klaar om u te helpen. Ons ongediertebestrijdingsteam heeft jarenlange ervaring in mierenbestrijding en garandeert u een betrouwbare oplossing. Zeg vaarwel tegen dit vervelende ongedierte en krijg de gemoedsrust terug die u verdient. Vertrouw ons vandaag nog de behandeling van dit probleem toe!

Mierenbestrijding in Utrecht
mieren

Overlast door mierenplaag

Zelfs de kleinste mierenplaag kan overlast veroorzaken, dus het is essentieel om eventuele problemen onmiddellijk op te sporen en aan te pakken. Als u zandhopen buiten uw huis ziet, kan dit wijzen op een mierenprobleem en moet u contact opnemen met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf voor hulp. Als u potentiële problemen in een vroeg stadium ontdekt, kunt u er zeker van zijn dat alles onder controle is.

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Naast de traditionele mierennesten is het bekend dat houtmieren zich nestelen in houten oppervlakken. Indien onbehandeld, kan een kolonie van deze insecten ernstige schade aanrichten aan uw huis of bedrijf – waardoor u een hele vloer moet laten vervangen! Mieren bestrijden Utrecht? Om dergelijke kostbare schade te voorkomen, is het sterk aanbevolen om professionele mierenbestrijders te raadplegen bij de eerste tekenen van een plaag.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Voorkom mieren op uw terrein

Zoals het eeuwenoude spreekwoord zegt: “voorkomen is beter dan genezen”. Om een mogelijke mierenplaag in uw huis te voorkomen, kunt u het beste alle levensmiddelen goed afsluiten. Doe als extra voorzorgsmaatregel deksels of andere goed sluitende deksels op open potjes en bakjes om te voorkomen dat vervelende mieren binnendringen! Als u op zoek bent naar een effectieve maar veilige manier om ongedierte in uw tuin te bestrijden, overweeg dan om een paar koperen munten in uw tuin te plaatsen. Koper is een effectief afweermiddel tegen mieren, waardoor het plaatsen van koperen munten van 1, 2 of 5 cent rond uw huis een geweldige manier is om ongewenste mierenplagen af te weren zonder het risico dat u andere opdringerige insecten zoals spinnen aantrekt.

Daarnaast is het essentieel om uw huis en tuin schoon te houden! Mieren zijn dol op etensresten, dus zorg ervoor dat uw huis regelmatig wordt gestofzuigd en veeg de vloeren helemaal schoon. U kunt in plaats van (of als aanvulling op) koperen munten ook babypoeder strooien als mieren bestrijder. Babypoeder produceert een onaangename geur voor mieren, die u rond de deuropeningen van uw huis of tuin ingang kunt aanbrengen voor een maximaal effect.

Mieren in huis

Geef de hoop niet op als u ondanks de bovenstaande methoden nog steeds last heeft van mieren. Begin met het stofzuigen van de ruimte om alle zichtbare mieren te verwijderen, en wees vervolgens extra voorzichtig bij het schoonmaken van oppervlakken waar ze gelopen hebben of mee in contact zijn gekomen – dit komt door hun feromonen, een geur die ze afgeven en die andere kolonie leden helpt bij het vinden van voedselbronnen. Wees ijverig bij het zoeken en schoonmaken; het is essentieel voor succes op lange termijn!

Professionnelle mierenbestrijding

Als u er niet in geslaagd bent om de mieren populatie in uw huis te verminderen, dan is het tijd om contact op te nemen met een professional. Mieren bestrijders hebben toegang tot krachtige bestrijdingsmiddelen die niet op de markt verkrijgbaar zijn en kunnen deze gebruiken voor de volledige uitroeiing of vermindering van mieren. Met onze jarenlange ervaring en expertise met mierenbestrijding is één telefoontje voldoende zodat u nooit meer last heeft van dit ongedierte! Mieren bestrijden in Utrecht en omstreken? Onze begeleiding zorgt voor deskundige hulp, zodat u geen last meer heeft van vervelende mieren!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor mierenbestrijding?

Om de kosten van onze mieren verdelgingsdiensten nauwkeurig te kunnen inschatten, is het noodzakelijk dat wij eerst uw woning onderzoeken. U kunt echter altijd meer te weten komen over onze prijzen op de tarieven pagina voordat wij een plaag inspecteren.

Bieden jullie ook garantie op mieren bestrijdingsdiensten?

Bij Mieren bestrijden Utrecht staan uw welzijn en tevredenheid voorop. Onze experts streven ernaar de meest effectieve service te bieden om elke plaag met maximale efficiëntie op afstand te houden. Wij begrijpen dat een mierenprobleem nooit 100% gegarandeerd is uitgeroeid door ongecontroleerde situaties; daarom raden wij aan een vervolgafspraak in te plannen voor extra zekerheid dat het probleem volledig is opgelost. Als wij de ongediertebestrijding van uw huis of bedrijf regelen, kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan zullen doen om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk voor u op te lossen.

Hoe lang duurt het om een mierenplaag effectief te verwijderen?

Als u ons heeft ingehuurd om van mieren af te komen, zullen we proberen dat in één sessie te doen. We zullen u laten weten hoe lang het duurt voordat we beginnen, zodat u uw dag dienovereenkomstig kunt plannen en kunt ontspannen in de wetenschap dat uw mierenprobleem is opgelost!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button