Kevers bestrijden

Kevers bestrijden in Utrecht? Als u problemen heeft met kevers in uw huis of bedrijf, is het raadzaam om professionele hulp in te roepen. Onze ongediertebestrijders zijn ervaren in het bestrijden van kevers op een effectieve en snelle manier.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Kevers bestrijden

Kevers bestrijden in Utrecht? Als u problemen heeft met kevers in uw huis of bedrijf, is het raadzaam om professionele hulp in te roepen. Onze ongediertebestrijders zijn ervaren in het bestrijden van kevers op een effectieve en snelle manier.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Kevers zelf bestrijden

Het ontdekken van kevers in uw woning kan paniek veroorzaken. Wat u moet doen hangt grotendeels af van de soort kever. Terwijl volwassen kevers voornamelijk wegvliegen om te paren en zich voort te planten, zijn het meestal de larven die vernielingen aanrichten door stoffen zoals kleding of ander textiel te verslinden. Als u weet welke keversoort zich in uw huis heeft gevestigd, kunt u nagaan hoe u ze het best kunt bestrijden en verdere schade kunt voorkomen.

 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor veel insecten, met name larven. Daarom adviseren wij kleding te wassen op minimaal 50 graden Celsius (afhankelijk van de wasvoorschriften van het artikel). Hang uw pas gewassen kleding vervolgens buiten – bijvoorbeeld op een balkon of in de tuin. Laat de kleding in natuurlijk zonlicht aan de lucht drogen.

Keverbestrijding in Utrecht
kevers-bestrijden

Schade door kevers

Het verwijderen van houtaantastende kevers kan een ontmoedigende taak zijn, die nog moeilijker wordt als ze zich vasthechten aan houten constructies. Sommige mensen proberen ze weg te krijgen door brand te stichten, maar deze methode houdt een immens risico in, omdat de vlam zelf het materiaal waarop ze worden gezet kan beschadigen.

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Heeft u last van kevers of andere insecten in uw woning? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde keverbestrijders voor hulp! Ons deskundige team is altijd beschikbaar, ook voor spoedgevallen. Waarom niet nu van de gelegenheid gebruik maken en u zelf ontdoen van die vervelende beestjes. Zorg ervoor dat u veilig blijft terwijl u weer geniet van een ongediertevrije omgeving!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Houtaantasting door kevers

Het uitroeien van houtaantastende kevers kan een moeilijke taak zijn, omdat dit ongedierte zich ophoudt in en vastklampt aan houten constructies. Hoewel sommige mensen proberen om hiervoor vuur te gebruiken, is er een extreem risico verbonden aan deze methode, aangezien dit aanzienlijke schade kan toebrengen aan het hout zelf. Daarom zijn er andere methoden nodig om uw ruimte volledig te ontdoen van deze vervelende insecten.

Als u ongedierte of kevers hebt ontdekt in het hout binnen, buiten of rond uw huis, raden wij u ten zeerste aan om contact op te nemen met onze keverbestrijding specialisten. Kevers bestrijden Utrecht? Wij zijn er voor u!

Keverbestrijding in Utrecht

Als u op deze pagina terecht bent gekomen is dat waarschijnlijk omdat u kevers bent tegengekomen in uw huis, tuin of bedrijf. Helaas betekent dit waarschijnlijk dat er meer kevers zijn dan de oorspronkelijke waarneming doet vermoeden. Niet alleen kunnen keverplagen hinderlijk en onaangenaam zijn, maar ze hebben ook de neiging om snel te groeien als ze niet onmiddellijk worden aangepakt. Een effectieve keverbestrijding moet dus zo snel mogelijk worden uitgevoerd! Het vinden van kever eieren en larven kan bijna onmogelijk zijn totdat de schade al is aangericht, omdat ze meestal verstopt zitten op plaatsen die u niet opmerkt. Als u een keverplaag op uw eigendom vermoedt, is het raadzaam een deskundig ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen.

Keversoorten identificeren

Bruine kevers zijn de meest voorkomende soort kever. Deze insecten hebben zes poten, met een lichaamslengte van gemiddeld 3 millimeter; helaas voor hen kunnen ze niet vliegen en moeten ze plantaardig of dierlijk materiaal eten om te overleven. Als u een fruitschaal in huis hebt, kan die gemakkelijk deze kevers aantrekken als hun ideale landingsplaats – en omdat keverlarven de voorkeur geven aan harde oppervlakken in de buurt waar ze zich kunnen verpoppen – dient het ook als een optimale locatie om eieren af te zetten!

Eieren en larven van kevers kunnen zich ophouden op verborgen plaatsen, waardoor ze moeilijker uit te roeien zijn dan ander ongedierte. Als u opvallende gaten ziet op voorwerpen zoals voedselpakketten, dozen, leren jassen of ontbijtgranen – dan is de kans groot dat de kevers zich al in uw huis hebben geworteld.

Kevers opsporen

Overdag zoeken naar kevers kan zijn als zoeken naar een speld in een hooiberg, want het zijn nachtdieren die zich meestal op donkere plaatsen verstoppen. Als u vermoedt dat uw huis is aangetast door deze vervelende beestjes, is het altijd het beste om professionele hulp in te roepen. Zelfs als u besluit het heft in eigen handen te nemen, is het raadzaam eerst een deskundige te raadplegen!

Kevers in huis

Zelfs de kleinste scheurtjes of spleten in schuren, kelders en op onreine voorwerpen kunnen een ingang vormen voor kevers om zich een weg te banen naar uw tuin. Dit ongedierte is niet alleen een plaag; ze kunnen grote schade toebrengen aan uw planten door gaten te maken en ze weg te eten – het is van cruciaal belang dat u een oogje in het zeil houdt voor kever plagen, want vroegtijdige opsporing is de sleutel. Als ze niet worden aangepakt, zullen deze insecten zich snel vermenigvuldigen en later grote problemen veroorzaken. Als u zich wilt ontdoen van kevers en wilt voorkomen dat ze in de toekomst problemen veroorzaken, raden we u aan contact op te nemen met een ervaren kever bestrijder. Heeft u te maken met een keverplaag in Utrecht? Zoek dan niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres voor hulp.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie ter plekke zijn voor de bestrijding van kevers?

Als u wordt geconfronteerd met een insectenplaag, reageren we snel om u te helpen. Of het nu gaat om de bestrijding van kevers of een andere vorm van ongedierte, onze nooddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!

Wat zijn de tarieven voor keverbestrijding?

Voordat Ongediertebestrijders Utrecht u een nauwkeurige offerte voor keverbestrijding kan geven, moeten we eerst het pand evalueren en een oplossing op maat voor uw specifieke situatie bepalen. Voor meer informatie over onze concurrerende tarieven en diensten kunt u terecht op onze prijzenpagina.

Bieden jullie ook garantie op keverbestrijding?

Bij ons bedrijf worden kever gerelateerde problemen met de grootste professionaliteit en zorg behandeld. Door passende maatregelen te nemen voor de volledige eliminatie van dit ongedierte, kunnen we bijna garanderen dat u in de toekomst geen last meer zult hebben van een plaag. Maar voor uw eigen gemoedsrust en om u te beschermen tegen nieuwe gevallen, worden er ook regelmatig preventieve controles uitgevoerd!

Kan er schade ontstaan tijdens de werkzaamheden?

De kevers kunnen al enige schade hebben aangericht in uw woning, en het is zeer onwaarschijnlijk dat verzekeringsmaatschappijen dit zullen dekken. Wij beloven u meteen op de hoogte te brengen van de schade die onze kever bestrijdingsdiensten zullen veroorzaken als het niet anders kan. Mocht er per abuis schade ontstaan, dan doen wij er uiteraard alles aan om de schade te vergoeden die u door onze diensten heeft geleden. Gelukkig zijn dergelijke incidenten echter uitzonderlijk zeldzaam!

Hoe lang zal de keverbestrijding duren?

Laat ons u helpen bij het verwijderen van uw keverplaag. Wij zullen er onvermoeibaar naar streven om ze met één enkele behandeling uit te roeien en houden u op de hoogte van de tijd die dit proces in beslag neemt.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button