Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden Utrecht? Wij zijn professionele dienstverleners die zich richt op het voorkomen en bestrijden van houtworm en alle andere ongedierte in de regio Utrecht. Met behulp van de modernste technieken en milieuvriendelijke producten helpen wij u om uw huis of bedrijfspand te vrijwaren van houtworm en andere ongewenste beestjes.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden Utrecht? Wij zijn professionele dienstverleners die zich richt op het voorkomen en bestrijden van houtworm en alle andere ongedierte in de regio Utrecht. Met behulp van de modernste technieken en milieuvriendelijke producten helpen wij u om uw huis of bedrijfspand te vrijwaren van houtworm en andere ongewenste beestjes.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Houtworm bestrijding Utrecht

Stel het verwijderen van houtwormen niet uit. Houtwormen kunnen zich snel verspreiden en meterslange gaten in het hout maken, met structurele schade tot gevolg. Gezien de moeilijkheid om ze op te sporen en hun vermogen tot vernietiging, probeer nooit doe-het-zelf strategieën bij het bestrijden van ongedierte – huur altijd specialisten in die ervaring hebben met het specifiek aanpakken van boktorren of andere soorten houtwormen.

 • Expert op het gebied houtworm bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om u te helpen met het oplossen van uw ongedierteproblemen. Of het nu gaat om houtworm, boktor of andere ongedierte, Ongediertebestrijding Utrecht heeft de oplossing. Neem vandaag nog contact op om uw houtwormprobleem op te lossen.

Houtworm bestrijding Utrecht
Houtworm bestrijding in huis

Houtworm bestrijden in huis

Houtwormen komen vaak in huis voor omdat ze zich voeden met hout. Als gevolg hiervan zijn ze vaak te vinden in houten objecten zoals meubels, vloeren en andere houten structuren. Houtwormen zijn ook in staat om zich te verplaatsen vanuit het ene houten object naar het andere, waardoor ze gemakkelijk vanuit één plek in een huis naar andere delen kunnen reizen.

Houtwormen zijn vooral gericht op sparren-, dennen- of eikenhout. Zij kunnen zowel kernhout als het altijd populaire sparrenhout aantasten. Dit ongedierte kan in bijna alle huizen worden aangetroffen omdat er veel houten meubilair staat – stoelen, krukken en banken behoren tot hun favoriete schuilplaatsen.

 • Professionele houtwormbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bovendien kunnen houtwormen ook binnenkomen via houten deuren, ramen of andere openingen in de buitenmuur van een huis. Als u vermoedt dat u houtwormen in uw huis heeft, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen om ze te bestrijden voordat ze het hout verder kunnen aantasten.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Behandelingen van houtworm

Het bestrijden van houtworm is geen gemakkelijke taak. Het is belangrijk om ze volledig te laten bestrijden, omdat deze beestjes veel schade kunnen aanrichten in houten objecten. Bovendien is het essentieel om niet alleen de volwassen houtwormen te bestrijden, maar ook de larven en eitjes, die vaak niet opgemerkt worden. Als u probeert houtworm te bestrijden zonder alle levensstadia te verwijderen, bestaat de kans dat ze terugkomen. Hoewel er verschillende pesticiden beschikbaar zijn die effectief kunnen zijn bij het doden van houtworm, is het belangrijk om ze op een veilige manier te gebruiken, zowel voor mensen als voor het milieu. Volg altijd de gebruiksaanwijzing van pesticiden om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier worden gebruikt.

Houtworm zelf bestrijden

Het is mogelijk om een houtworm plaag zelf te bestrijden in uw huis, maar dit is niet zonder risico’s. Er zijn verschillende middelen beschikbaar, zoals houtworm gif, dat ook wel “houtworm dood” genoemd wordt, dat online of in een dierenwinkel verkrijgbaar is. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het gebruik van gif gevaarlijk kan zijn en dat het niet altijd de meest veilige optie is. Als u geen ervaring heeft met het gebruik van pesticiden, is het beter om een professionele houtwormbestrijder in te huren om het probleem op te lossen. Dit is de meest veilige en effectieve manier om een houtworm plaag te bestrijden.

Houtworm bestrijden met petroleum

Houtworm bestrijden met petroleum wordt door sommigen beschouwd als een effectief middel. Bij deze methode smeert u petroleum op het hout waar de houtwormen zich nestelen. Het voordeel hiervan is dat houtwormen die in contact komen met de petroleum laag zullen sterven. Echter, andere eieren, larven en volwassen houtwormen die zich op andere lagen van het hout bevinden, zullen overleven en zich gewoon verder ontwikkelen. Dit betekent dat het gebruik van petroleum om houtworm te bestrijden niet altijd volledig succesvol is. Als u op zoek bent naar een manier om houtworm te bestrijden, is het beter om professioneel advies in te winnen en andere methoden te overwegen.

Bestrijding van houtworm door thermische behandeling

Houtwormen zijn zeer gevoelig voor warmte en daarom kan hout dat aangetast is door houtwormen worden verwarmd tot 60 graden Celsius of meer gedurende 15 minuten tot een half uur met behulp van een magnetron. Deze behandeling zal bijna zeker de eieren en larven vernietigen en kan worden gebruikt om zowel volwassen houtwormen als jonge exemplaren te bestrijden. Een andere optie is om het aangetaste hout in te vriezen of in de koelkast te bewaren. Laat het hout ten minste een week bevroren liggen voordat u het uit de vriezer of koelkast haalt. Echter, hoge en lage temperaturen kunnen beide een negatief effect hebben op de vorm van het hout, omdat het bij elke ontdooiing verandert. Bovendien passen grote houtblokken niet altijd in de magnetron of vriezer. Als u op zoek bent naar de veiligste en meest efficiënte manier om houtworm te bestrijden in Utrecht en regio, raden we aan om onze professionele hulp in te schakelen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie hier zijn voor houtwormbestrijding?

Onze houtwormbestrijding is 24/7 beschikbaar via onze nooddienst. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen bij elk probleem.

Wat zijn de kosten voor houtwormbestrijding

Het is moeilijk om een precieze prijs te geven voor houtwormbestrijding zonder eerst het probleem te hebben gezien. Onze houtwormverdelger zal het huis moeten bezoeken om een goed beeld te krijgen van de aard en ernst van het probleem. Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we u naar onze tarievenpagina.

Hoe weet ik zeker dat het houtworm is?

Als u twijfelt of er houtwormen aanwezig zijn in uw huis, neem dan een foto van de mogelijke aantasting en stuur deze via WhatsApp naar ons. Onze specialisten zullen na bestudering van de foto in staat zijn om het probleem te identificeren en u advies te geven over de verdere stappen die u kunt nemen.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Utrecht te werk

Bij ons nemen we houtwormbestrijding serieus. We onderzoeken op professionele wijze het soort houtwormen, de locatie en hoe lang ze er al zijn voordat we een geschikte methode kiezen om ze te verwijderen. Met behulp van speciaal apparatuur richten we ons op de bron van het probleem, zodat we u een effectieve oplossing kunnen bieden.

Bieden jullie ook garantie op de bestrijding van houtworm?

Ons proces heeft altijd een specifiek doel en we pakken de situatie nauwkeurig aan. Dit verkleint de kans dat een houtworm plaag terugkeert. Omdat het proces complex is, kunnen we echter geen 100 procent garantie bieden. Om er zeker van te zijn dat ze echt weg zijn, adviseren wij om na uw houtwormbehandeling een preventie-inspectie te laten uitvoeren.

Kan mijn eigendom beschadigd raken tijdens de werkzaamheden?

De eerste stap bij het oplossen van een houtworm probleem is om te bepalen welk soort aantasting uw huis heeft. Het is mogelijk dat de houtworm al schade aan uw meubels heeft veroorzaakt en dat deze schade niet wordt gedekt door uw verzekering. Als onze houtwormbehandeling mogelijkerwijs schade aan uw eigendommen kan veroorzaken, zullen we u hiervan op de hoogte stellen. In het geval dat er schade aan uw woning ontstaat als gevolg van onze onhandigheid, zullen we deze normaal gesproken vergoeden. Gelukkig komt dit echter zelden voor, dus maakt u zich geen zorgen.

Hoe lang duurt de bestrijding van houtworm?

Wanneer u ons inschakelt voor de bestrijding van houtworm, kunt u erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om de plaag volledig te elimineren. We houden u op de hoogte van de voortgang van de behandeling en informeren u over de benodigde tijd voor de behandeling.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button