Duiven bestrijden

Duiven worden misschien gezien als rustige dieren, maar ze kunnen snel uitgroeien tot overlast. Duiven bestrijden Utrecht? Als u hulp nodig heeft bij het verjagen van duiven, staan wij voor u klaar!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Duiven bestrijden

Duiven worden misschien gezien als rustige dieren, maar ze kunnen snel uitgroeien tot overlast. Duiven bestrijden Utrecht? Als u hulp nodig heeft bij het verjagen van duiven, staan wij voor u klaar!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Duivenbestrijding in Utrecht

Duiven kunnen ontzettend vervelend zijn en enorme schade aanrichten aan uw bezittingen. Helaas bouwen ze nesten in tuinen, op daken of in de buurt van bomen – wat leidt tot een onaangenaam geluid van koerende duiven en een walgelijk aanblik van vogelpoep overal in de buurt. Niet alleen dat, maar deze veren kunnen ook terechtkomen op balkons, auto’s en trottoirs.

 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Als u ooit te maken heeft gehad met een overweldigende overvloed aan duiven op uw terrein, dan weet u hoe vervelend ze kunnen zijn. Gelukkig begrijpen wij de vele oorzaken die leiden tot een duivenplaag en delen die hier graag met u. Van ontoereikende sanitaire praktijken tot een gebrek aan goede vogelwerende maatregelen, het is essentieel dat u deze verschillende factoren zo snel mogelijk herkent om eventuele problemen aan te pakken voordat ze uit de hand lopen! Dus als u denkt dat uw huis of bedrijf gelegen is in een kwetsbaar gebied voor pestvogels zoals duiven, neem dan meteen contact op met onze medewerkers – wij helpen u graag met duiven bestrijden in Utrecht & omstreken!

Duiven bestrijden Utrecht
duiven-zelf-verjagen

Duiven zelf verjagen

Hoewel u in staat bent duiven te bestrijden, zijn er bepaalde grenzen. Duiven moeten ongedeerd worden gehouden; ander algemeen ongedierte kan echter zonder problemen worden aangepakt. Alle duivensoorten zijn wettelijk beschermd, behalve stadsduiven.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Onderschat de intelligentie van deze vogels niet – u zult een reeks tactieken en materialen moeten inzetten als u hoopt duiven te verjagen. Voor gespecialiseerde hulp met duiven bestrijden kunt u terecht bij ons team van experts.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Duivenoverlast voorkomen

Om te voorkomen dat duiven een probleem worden, moet u eerst voorkomen dat ze zich in uw tuin of op uw balkon vestigen! Zorg ervoor dat er geen toegang is tot voedsel en water voor de vogels; verwijder kruimels die op de grond zijn gevallen. Als dit niet lukt, koop dan afschrikmiddelen zoals kraaien poppen die aan balkons of werven kunnen worden opgehangen – deze poppen lijken op echte kraaien en zullen alle andere bezoekende vogels afschrikken. Met deze strategie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over vervelende indringers!

Afschrikmiddelen

Het installeren van duivenpinnen kan een effectieve methode zijn om duiven ervan te weerhouden op ongewenste plaatsen te landen. Deze voorwerpen zijn veilig voor de vogels, maar voorkomen toch dat ze zich op uw terrein vestigen. Als deze techniek geen succes heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken! U kunt altijd proberen aanvullende maatregelen te nemen, zoals het kopen van plastic haviken en ze strategisch rond uw tuin of dak plaatsen – dit laat minder ruimte over voor de duiven en werkt als een natuurlijk afschrikmiddel.

Duiven verjagen

Als u vogels uit uw tuin wilt verjagen, kan water een effectief afschrikmiddel zijn. Door te investeren in een tuinsproeier of door de kracht van uw tuinslang te gebruiken, stuurt u ze met de schrik vrij. Zelfs als u geen budget heeft voor dergelijke methoden, werkt het simpelweg sproeien van krachtige waterstralen net zo goed tegen duiven problemen. Bovendien is bekend dat aanstootgevende geuren deze dieren afstoten – strooi wat sterk ruikende poeders of kruiden rond en zie hoe hun vleugels uitslaan!

Professioneel duiven bestrijden Utrecht

Als niets anders heeft gewerkt, overweeg dan de deskundige hulp in te roepen van onze ervaren duiven bestrijders. Wij verdiepen ons in uw specifieke situatie en stellen een plan op om doelgericht van het probleem af te komen. Wij bedienen heel Utrecht en omgeving. Als u nog steeds niet overtuigd bent, laat ons dan advies geven over hoe we u eventueel van dienst kunnen zijn voordat u een beslissing neemt!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Kunnen jullie garantie geven op uw duiven bestrijdingsdiensten?

Wij gaan altijd professioneel en efficiënt te werk als het gaat om duivenbestrijding. Hoewel de kans op een nieuwe plaag in uw huis of organisatie klein is, kunnen wij door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben, geen 100% preventie garanderen. Daarom moet u regelmatig controleren of er geen duiven meer binnenkomen. Zo weet u zeker dat uw probleem is opgelost!

Kan er schade ontstaan aan mijn eigendommen tijdens de werkzaamheden?

Ook al is er een kleine kans dat onze ongediertebestrijding uw eigendommen kan beschadigen, wij stellen u van tevoren op de hoogte en zorgen ervoor dat wij eventuele reparatiekosten voor onbedoelde schade vergoeden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om al uw bezittingen veilig te houden, dus wees gerust – wij veroorzaken zelden zulke onbedoelde vernielingen!

Hoe lang duurt de bestrijding van duiven?

Wanneer u ons vertrouwt om van uw duivenprobleem af te komen, kunt u er zeker van zijn dat wij ons uiterste best zullen doen om het probleem tijdig te elimineren. Wij houden u op de hoogte wanneer de duiven precies verwijderd kunnen worden, zodat u bij elke stap op de hoogte bent.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button