Boktor bestrijden

Bokter bestrijden Utrecht? Laat het over aan onze experts!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Boktor bestrijden

Bokter bestrijden Utrecht? Laat het over aan onze experts!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Boktorbestrijding in Utrecht

Bent u boktorren tegengekomen in uw huis en vraagt u zich af hoe ze daar gekomen zijn? De kans is groot dat u de herkenbare tekenen heeft opgemerkt, zoals knagen of zaagsel rond bepaalde delen van uw huis. Boktorlarven doen zich voornamelijk tegoed aan hardhout.

 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale

Als u denkt dat u boktorren op uw terrein ziet, is het noodzakelijk dat u meteen contact opneemt met een deskundige bestrijder. Het bestrijden van deze vervelende beestjes vereist aangepaste technieken en materialen, afhankelijk van het niveau van de plaag – dus aarzel niet om contact op te nemen! Wij zijn er om ervoor te zorgen dat deze situatie snel en correct wordt aangepakt.

Boktor bestrijden Utrecht
Boktor

Boktorren buiten houden

Als u maatregelen wilt nemen tegen boktorren, is dit wat u kunt doen: inspecteer het hout altijd voordat u het gebruikt voor uw barbecue, vuurplaats of andere buitenconstructies. Door ervoor te zorgen dat er geen ongedierte in het hout zit, voorkomt u gegarandeerd hun uitbraak en latere verspreiding in uw woning. Dit is een essentiële eerste stap om deze vervelende insecten buiten de deur te houden!

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wanneer u houten voorwerpen koopt, vooral tweedehands, zorg er dan voor dat ze boktor vrij zijn! Poets en olie houtproducten om de invasie van deze vervelende insecten te voorkomen. Als u de aanwezigheid van boktorren op of in de buurt van uw woning heeft ontdekt, neem dan contact op met een van onze professionele boktorbestrijders voor meer advies over de bestrijding van boktorren.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Boktorren zelf bestrijden

Hoewel lastig te vinden, is het bestrijden van een boktor verrassend eenvoudig. Ga naar de dierenwinkel in uw buurt of zoek op internet naar producten die speciaal voor dit soort ongedierte zijn ontwikkeld. U moet echter voorzichtig zijn wanneer u ze probeert uit te schakelen, omdat ze zich meestal verbergen in kleine spleten en kieren uit het zicht – controleer voor de zekerheid alle houten huishoudelijke voorwerpen zoals meubels, planken, kasten en boekenkasten!

Als u geen voorzorgsmaatregelen neemt, kunnen boktorren zich snel verspreiden, voortplanten en veel schade aanrichten. Hun larven voeden zich met hout en graven zich in, wat leidt tot dure reparaties die voorkomen hadden kunnen worden als de plaag zich niet had voorgedaan! Laat u dit niet overkomen – wees u bewust van uw omgeving!

Zelf boktorren tegen gaan

Bij slechts een kleine hoeveelheid boktorren kunt u het heft in eigen handen nemen en bij een dierenwinkel of online bestrijdingsmiddelen kopen om ze uit te roeien. Maar als de plaag zich aanzienlijk heeft verspreid, is het ideaal om professionele hulp in te schakelen. Professionele verdelgers zijn vertrouwd met het gebruik van krachtige chemicaliën die dit ongedierte permanent en veilig uitroeien.

Om boktorren met succes van uw terrein te verwijderen is een constante en consequente aanpak met biologische of chemische bestrijdingsmiddelen noodzakelijk. Een regelmatige controle van hun doeltreffendheid is essentieel om het succespercentage te bepalen. Het is waarschijnlijk dat meerdere toepassingen nodig zullen zijn voordat ze volledig zijn bestreden en terugkerende aantastingen kunnen worden vermeden.

Professioneel boktor bestrijden Utrecht

Mocht u nog steeds twijfelen of de bovengenoemde behandelingen effectief zijn, aarzel dan niet om de hulp in te roepen van professionele boktor bestrijders. Zo kunt u voorkomen dat u kostbare energie en middelen verspilt aan ondoeltreffende methoden. Professionele bestrijding bespaart u op de lange termijn een hoop ellende! Stel u voor: een boktor plaag heeft de houten onderdelen of het dak van uw huis aangetast? De meeste individuen zonder speciale expertise zouden proberen een schijnbaar onmogelijke missie uit te voeren die een lange periode van tijd, hard werk en kapitaalinvesteringen vereist.

Omdat de hordes boktorren en hun eieren zich op moeilijk bereikbare plaatsen verbergen, beschikken de meeste huiseigenaren niet over de nodige expertise om dit vervelende probleem effectief aan te pakken. Dit betekent dat de bestrijding van volwassen kevers vaak achterwege blijft, waardoor de larven- en ei populaties ongecontroleerd blijven – waardoor de kans op langdurige plagen toeneemt! Als u hulp nodig heeft met uw boktor probleem of meer informatie wilt over onze kweekmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze spoeddienst voor deskundige ondersteuning, dag en nacht.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de tarieven voor boktorbestrijding?

Voordat we u een precieze prijs voor boktorbestrijding kunnen geven, moet ons team de situatie persoonlijk beoordelen. U kunt onze tarieven wel vinden op de tarievenpagina van onze website – check ze zeker!

Hoe gaat Ongediertebestrijding Utrecht te werk met boktor bestrijden?

Onze boktor bestrijders zullen uw probleem met ongeëvenaarde professionaliteit oplossen. We beginnen met het lokaliseren van het soort kevers dat aanwezig is, gevolgd door het blootleggen van hun exacte locatie en de duur van hun verblijf. In bepaalde gevallen kunnen gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen nodig zijn voor een succesvolle bestrijding.

Bieden jullie ook garantie op boktorbestrijding diensten?

Om er zeker van te zijn dat boktorren voorgoed worden geëlimineerd, gebruiken wij de meest deskundige strategieën en middelen die beschikbaar zijn. Absolute zekerheid kan echter niet worden beloofd vanwege onvermijdelijke externe factoren. Om verder te bevestigen dat we uw eigendom met succes van deze insecten hebben bevrijd, kunnen we na de behandeling inspecties uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle boktorren volledig zijn verwijderd.

Kan er schade ontstaan aan mijn eigendommen tijdens de werkzaamheden?

Als u al boktorren in uw huis heeft, is de kans groot dat ze schade hebben aangericht. Helaas dekt de verzekering dit soort schade vaak niet. Hier bij Ongediertebestrijding Utrecht erkennen we de mogelijkheid van incidentele schade en zullen we u vooraf waarschuwen voor onze bestrijdingsmaatregelen als dit zich voordoet – dus maakt u zich geen zorgen! Plus, mocht er onbedoeld schade ontstaan door onze acties, dan zijn we meestal bereid om de verantwoordelijkheid op ons te nemen en de rekening te betalen. Gelukkig zijn deze incidenten zeldzaam!

Hoelang duurt de behandeling van boktor?

Voordat we beginnen met ons boktorren bestrijding, zorgen we ervoor dat we u een tijdlijn geven van hoelang het zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button