Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden in Utrecht? Onze professionals zijn er om u de hulp en expertise te bieden die u nodig heeft.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden in Utrecht? Onze professionals zijn er om u de hulp en expertise te bieden die u nodig heeft.

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Zakelijke klanten

Wij helpen bedrijven, instellingen en organisaties met het bestrijden van ongedierte.

Particulier

Ongedierte in huis? Wij staan gereed om al het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

Afspraak maken

Last van ongedierte? Maak snel een afspraak voor een effectieve ongediertebestrijding!

Hoe werkt het?

one

Neem contact op met onze ongediertebestrijders.

two

Wij zullen snel bij u langskomen.

three

Onze bestrijder bestrijdt al het ongedierte waar mogelijk.

four

Wij geven u gratis advies over ongediertepreventie.

Bedwantsenbestrijding in Utrecht

Velen weten niet hoe moeilijk het is om bedwantsen uit te roeien. Hoewel veel mensen met dit vervelende probleem te maken hebben, kunnen slechts weinigen ze voorgoed uitroeien. Zelfs met preventieve maatregelen kunnen ze elk moment terugkomen! Helaas heeft Utrecht te maken met een toestroom van toeristen uit andere landen op vakantie of zakenreis, waardoor het aantal bedwantsen in de stad is toegenomen.

 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Bedwantsen kunnen zich overal in verstoppen, van uw favoriete kleding tot meubels en zelfs op uw huid terwijl u slaapt. Daarom is het van vitaal belang dat u zo snel mogelijk de nodige stappen onderneemt om ze uit te roeien. Het inhuren van een professionele ongediertebestrijder is cruciaal om ervoor te zorgen dat dit ongedierte niet terugkomt; als u eenmaal te maken hebt met een bedwantsenplaag, wordt preventie topprioriteit! Begrijpen hoe belangrijk preventie is als het gaat om bedwantsen zou genoeg stimulans moeten zijn voor iedereen die ze al eens eerder is tegengekomen of momenteel te maken heeft met een uitbraak.

Bedwantsenbestrijding in Utrecht
bedwantsen

Bedwantsen opsporen

Bedwantsen opsporen en bestrijden is een noodzakelijke eerste stap om hun terugkeer te voorkomen. Deze vervelende beestjes zijn echter minuscuul in omvang en kunnen moeilijk op te sporen zijn, wat een uitdaging vormt voor huiseigenaren overal ter wereld. Om ervoor te zorgen dat uw bedwantsenplaag niet blijft hangen of terugkomt, is waakzaamheid vooraf geboden.

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Weet u dat bedwantsen nachtdieren zijn? Overdag houden ze zich schuil en komen ze vooral ’s nachts naar buiten om zich te voeden. Daarom staan ze bekend als “bedwantsen”! Als u een bedwantsenplaag vermoedt, aarzel dan niet – bel direct een expert! Bedwantsen bestrijden Utrecht is er voor u – nu actie ondernemen scheelt later tijd en gedoe!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Teruggebeld worden?

Bedwantsen bestrijden en preventie

Bedwantsen kunnen moeilijk te bestrijden zijn, maar er zijn proactieve stappen die u kunt nemen. Maak uw huis regelmatig schoon, vooral op plaatsen waar bedwantsen zich gewoonlijk ophouden, zoals matrassen en bedden. Om bedwantsen en hun eitjes uit te roeien, wast u uw kleding, beddengoed en matras met water van 50-80 graden Celsius. Controleer voor het wassen van mogelijk besmette kledingstukken zorgvuldig het waslabel!

Laten we eerlijk zijn: wassen alleen is geen garantie om bedwantsen volledig uit te roeien. Het is essentieel om uw huis vaak schoon te maken en te wassen, omdat dit ongedierte al eitjes kan hebben gelegd in verschillende voorwerpen, zoals matrassen, kussens, kussenslopen en bedden. Zorg er bovendien voor dat elke hoek van de matras wordt bereikt; dit geldt ook voor moeilijk bereikbare plaatsen of plaatsen die door de meeste mensen over het hoofd worden gezien. Bedwantsen hebben immers de neiging zich op verborgen plekken te verstoppen!

Bedwants beten

‘S Nachts, wanneer u slaapt, zijn bedwantsen bijzonder actief. Deze vervelende insecten voeden zich met uw bloed en huidcellen. Als u tijdens uw slaap te veel beweegt, is de kans groter dat ze u bijten. Bedwantsen beten verschijnen vaak als rode “puistjes” op het lichaam die aanvoelen als bultjes. Als u denkt dat ze van een mug of een ander insect kunnen komen in plaats van van bedwantsen, bekijk ze dan goed; lijken ze op uitslag? Om professioneel advies te krijgen over wat de bultjes veroorzaakt, moet u meteen naar uw huisarts gaan!

Als u meerdere jeukende bulten op één plaats heeft, neemt de kans toe dat een bedwants de oorzaak is van uw irritatie. Praat met uw arts als u denkt dat dit het geval kan zijn.

Professionele bedwantsbestrijding

Als de bovengenoemde behandelingen de bedwantsen niet hebben kunnen verminderen of stoppen, staan onze gespecialiseerde bedwantsenbestrijders klaar om u te helpen. Dit kan betekenen dat u te maken heeft met een grotere plaag dan aanvankelijk werd aangenomen. Bedwantsen kunnen zeer hardnekkig zijn en daarom zijn wij er trots op dat wij kennis hebben van het effectief bestrijden ervan. Wanneer u ons inschakelt voor uw bedwantsenbestrijding is geen uitdaging te groot! Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u hulp nodig heeft om van irritant en gezondheidsgevaarlijk ongedierte af te komen!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.

free-home-ispection-icon

Duurzaam

Met onze hoogwaardige materialen bespaart u op de lange termijn geld doordat er minder behandelingen nodig zijn.

deskundig-advies

Advies van experts

Met behulp van effectieve methoden en bestrijdingsmiddelen en advies op maat helpen wij u van uw ongedierte af.

echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en ons deskundig team kan u helpen ongedierte snel op te sporen en te voorkomen.

Ongediertebestrijding Utrecht

Onze betrouwbare diensten garanderen de bescherming van uw bedrijf door de inzet van geschikte biobestrijdingsmiddelen, pesticiden, chemicaliën en andere effectieve methoden. Wij streven naar een persoonlijk advies in Utrecht en omgeving voor een optimale ongediertebestrijding!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor bedwantsbestrijding?

Als u te maken heeft met een bedwantsenplaag, kunt u erop vertrouwen dat hulp binnen handbereik is! Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week onmiddellijke behandeling. Ons ervaren team kan in noodgevallen snel ter plaatse zijn om u te helpen met een snelle en efficiënte bestrijding van bedwantsen.

Hoeveel kost het om van bedwantsen af te komen?

Omdat we de omvang van een plaag niet kunnen zien, is het voor ons helaas moeilijk om een precieze prijsopgave te geven. Echter, onze prijzenpagina kan u een beter inzicht geven in wat wij doorgaans in rekening brengen voor het verdelgen van bedwantsen. Omdat elke situatie op zijn eigen manier uniek is, moet u weten dat dit slechts algemene richtlijnen zijn.

Wat is het proces voor het elimineren van bedwantsen?

Voor de bestrijding van bedwantsen is een gedetailleerd proces nodig. Allereerst beoordelen we de locatie van de bedwantsen en hoe lang ze er al zitten; vervolgens lokaliseren onze uitgebreid getrainde professionals hun oorsprong en roeien deze met precisie uit.

Bieden jullie garantie op de bedwants bestrijdingsdiensten

Bij Ongediertebestrijding Utrecht zijn we gespecialiseerd in het verdelgen van bedwantsen. Onze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat dit ongedierte voorgoed wordt uitgeroeid; omdat sommige omstandigheden echter moeilijk te controleren zijn, kan niet altijd een volledige garantie worden gegeven. Om succes te garanderen en de effectiviteit van onze behandelingen te controleren, is het essentieel dat wij na de behandeling terugkomen en het pand grondig inspecteren!

Hoe lang duurt het voordat de bedwantsen volledig verdwenen zijn na een behandeling?

Wanneer u ons kiest om uw bedwantsenplaag aan te pakken, zullen wij zo snel mogelijk voor u klaarstaan! Voorafgaand aan onze komst zullen we in detail uitleggen hoe lang de behandeling zal duren – meestal is slechts één bezoek nodig. Met onze service kunt u snel en gemakkelijk weer een ontspannen leven leiden zonder vervelende beestjes.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (67 stemmen)
Call Now Button